Alert Alert

JavaScript is currently disabled. This site requires JavaScript to function correctly.
Please enable JavaScript in your browser - click here to learn how!

Fiskerier

Fiskerier.

Produksjon av trygg og høykvalitets fiskeprodukter er avhengig av effektive hygienepraksis gjennom hele produksjonsprosessen fra innhenting til konsum. Å fjerne bakteriell forurensning fra denne prosessen innebærer at fisken forblir fersk lenger, noe som betyr mindre avfall, mer fornøyde kunder og en bedre bunnlinje.

I akvakultur kan forurenset sjøvann være en kilde til sykdom og parasitter, og kan resultere i en høyere regning for operatørene og dårligere kvalitet på oppdrettsfisken. Oxitrate har en utmerket antibakteriell virkning på sjøvann selv ved lavere doser, og det er egnet for desinfeksjon og rensing av vann, merder og utstyr.

Mye av slaktingen av verdens sjømat skjer på fiskebåter. Å holde disse fartøyene rene betyr at fisken som blir ført til land er så fersk som mulig, uten patogener som ellers kan forkorte holdbarheten på butikkhyllene.

Prosessanleggene for sjømat har strenge krav til mikrobiell kontroll. Produksjonslinjene må holdes rene og fri for patogener som kan gjøre produktene usalgbare på operatørens regning.

Oxitrate Systemet kan brukes til effektivt å rengjøre og desinfisere akvakulturanlegg, på fiskebåter, og i prosessanlegg for fisk. Oxitrate er fri for kjemikalier og giftstoffer, og er helt trygt for dem som bruker det. Avløpsvann kan renne direkte ut i sjøen uten negative effekter på miljøet Oxitrate systemet er den perfekte partneren til sjømatnæringen. Kontakt oss i dag å lære mer om hvordan Oxitrate kan hjelpe din bedrift.